Fri frakt vid köp över 1000 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Nyår

34 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Nyår

Välkommen in i det nya året! Julen är vår favorithögtid men vi älskar såklart också att avsluta de tidigare åren med stil. Låt oss skicka ditt nyårsdekoration tillsammans med julpyntsköparna, så slipper du springa runt och leta efter det mellan jul och nyår. Du kan sitta hemma i lugn och ro och välja dekorationerna till årets sista dag.
Välkomna det nya året med pompa, prakt och massor av glitter. Vi har allt för festen som behöver vara i festens anda och där en rolig hatt eller glasögon kanske inte riktigt gör det.

Årets sista fest

Ska det bli fest så låt det bli fest! Men för många är det nya året inte bara en fest som så många andra. Det är en kväll där man minns alla landmärken upplevelser som det året fört med sig. Samtidigt har du många drömmar och förhoppningar inför det kommande året.
Oavsett om du tycker om fyrverkerier eller inte, med nyårsdekorationer kan du få en nyårsstämning med massor av fest och färg.
Konfettikanoner ska givetvis vara en del av din dukning när årets sista dag ska avslutas och en ny ska börja. Finns det barn på plats blir konfetti crackers garanterat en jättesuccé, med två barn som får dra i var sin ände. 

Nyårsdekorationer med ljud

Stora smällar hör naturligtvis nyåret till och därför ska det såklart inte gå helt tyst hemma hos dig heller. Alla välbekanta festartiklar i samband med det nya året förväntas vara klara när dina gäster anländer. Shakes och horn är bara kul för både barn och vuxna. Samtidigt ser de bra ut på ditt nyårsbord.
Glöm inte streamers! Serpentiner blåser över hemmets inredning, såsom lampor, ramar m.m. Därmed får du dekorera mer än bara bordet med färgglada och festliga dekorationer, ta en titt på våra imponerande girlanger, pappersfläktar och ballonger.

Sätt nyårshatten på en vinkel

Alla våra nyårsdekorationer kommer från samma tillverkare. Blanda produkterna på tvären, då mönstren och färgerna passar bra ihop oavsett hur du kombinerar dem.
Du får inte glömma att ta på dig nyårshatten innan klockan slår 12 och självklart hittar du även ett urval av dem här på Juleevntyr.com.
Vi önskar alla ett riktigt gott och tryggt nytt år!