Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Vinter

Artiklar 1-48 av 601

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Vinter

Vinter är vacker och fantastisk årstid men kan även vara en mörk tid präglad av slask.
På Juleeventyr.com fokuserar vi på vinterns alla vackra stunder och naturligtvis på vår favorithögtid, julen. Många av produkterna du hittar i den här kategorin kommer att se bra ut på egen hand, så du kan enkelt välja att kombinera dem med både jul- och höstprodukter.

Färgpaletten kanske inte har den vilda inverkan när det kommer till vintern. Dämpade färger och naturliga toner präglar vinterdekorationen.
Vitt, brunt, grått tillsatt med lite glitter och rött här och där, som traditionellt eldas upp vid jul.

Vit vinter

Drömmen om en vit jul och generellt en vinter med snö snarare än regn, lever nog hos de flesta människor. Ett vackert landskap täckt av ett vitt lager av snö är magiskt. Tanken att varje liten snöflinga är helt unik är en vacker tanke, som bidrar till att snö kan verka helt och alldeles förtrollande.
Vinterns symbolik och snöns förgänglighet, som snabbt kan förändra och forma ett landskap, är väldigt speciella för årstiden. Vintern är i hög grad förknippas med snö, is och allt som hör aktiviteter, färgnyanser och mycket mer.
Vintern är långt ifrån enhetlig överallt på jordklotet. Så snö är i verkligheten långt ifrån en naturlig syn för majoriteten av världens befolkning.
I Norden har vi dock tur att få uppleva den naturliga snödalen då och då. Vi hyllar därför också gärna allt vi förknippar med vinter.
Hitta dekorationer med snöflingor, konstgjord snö, vackra istappar och mycket mer vinterdekoration på Juleeventyr.com.

Konstgjorda blommor för vintern

Framväxten av konstgjorda blommor och växternas popularitet kan ha förvånat många – men om det är något du kan göra idag så är det att skapa konstgjorda blommor som återger naturens egna underverk nästan till perfektion. Det kan faktiskt vara svårt att skilja det ena från det andra.
Hitta de vackra grenarna som antingen kan stå ensamma eller kombineras med andra sorter, och därmed stå som en hel bukett. Vi har grenar och blad både med och utan snötäcke, redo att hänga, att sätta i en vas, eller helt andra ändamål, som bara begränsas av din kreativitet.

Vinterdjur

Illusionen att vintern är vit och täckt av snö ger också plats för djur som är sällsynta snarare än utbredda. Hitta arktiska djur, som pingviner och isbjörnar, men även nordiska djur som ugglor, dovhjortar, fåglar, ekorrar, rävar och igelkottar. Djur som finns i din egen trädgård eller djur som vi förmodligen bara ser i djurparker.
Renen är förstås också representerad, eftersom det inte bara är ett djur som trivs i kalla klimat, utan också det närmaste djur till jultomten som kommer en stolt vandrare.