Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Träd

Artiklar 1-48 av 116

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Träd

När börjar man bygga tomtelandskapet eller julstaden? För vissa är det något av en konkret höjdpunkt på året, och därför det är svårt att vänta med att komma igång. Jullandskapet skapar julstämning i ditt hem. När du har hittat alla detaljer ocg figurer  för julstadens etablering kan det hända att din samling av träd är inte riktigt så stor som du minns den och vad är ett jullandskap utan träd?

Juleeventyr.com har ett enormt utbud av de vackraste träden för din julstad eller tomtelandskap. De kommer alla att lysa upp ditt magiskt landskap. Detta ger dig många möjligheter att släppa loss din inre botaniker eller skogsarbetare och välja en bra blandning av olika träslag eller helt enkelt hålla dig till de vanligare snötäckta granarna.

 

Träd för jullandskap

I vårt sortiment hittar du inte bara träd i många olika storlekar och sorter. Du hittar även träd med eller utan snötäcke, träd som är dekorerade med lampor och kan även lysa upp.

Ditt jullandskap är en representation av verkligheten och ser ut precis som våra träd utomhus med ljusslingor och liknande belysning inför julen. Naturligtvis har de också samma tradition i din miniatyrstad.

Utbudet av ljusdekorerade träd är brett och därför tycker vi att du ska gå igenom hela kategorin innan du bestämmer dig. Vi har både träd med vitt eller färgat ljus, du hittar även olika typer av träd. Vissa är redan julpyntade, medan andra bara har en ljusslinga.

Det kan vara svårt att undvika den glada julstämningen i din julstad som man får från träd med belysningen och julpynt.

Naturtrogna träd

Du kan bestämma vilka typer av träd är bäst för din stad. Du kanske tycker om mer de verklighetstrogna träd. Du kan även gilla  mer fantasifulla träd, som är helt vita eller du nöjer dig med träd med snö och lite glitter. Vi har även små buskar i bassänger och häckar, som kommer att vara en riktig del av stadens liv.

Här är en "liten" översikt över de träd- och busksorter du kan välja till ditt jullandskap: Gren, pil, barrträd, buske, häckväxter, tall, björk, havtorn, enbär, äpple, vinterpil, fjälltall, balsamgran, snödrottning, vit tall, mullbär.

Du kanske kan hitta  några av dina  favoritsorter från din egen trädgård, som du kan ha i din julby.

Stort utbud av träd från Luville

Det är jätteroligt att samla hela familjen och skapa ditt jullandskap precis som ni vill. Luvilles träd, är lika detaljerade och vackra som deras återstående figurer, hus osv. Det finns träd från Luville och  andra träd i den här kategorin.

Vad mer ska din miniatyrgemenskap bestå av? Kanske en pulkabacke, en liten fjällstuga eller en tunnel? Hitta alla artiklar du behöver för att låta din fantasi flöda på Juleeventyr.com