Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Skidliftar och tågset

37 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Skidlift

Snö och is ger inspiration till många olika lekar, sporter och aktiviteter. Det kalla men vackra snötäcket är inte bara roligt för barn att göra snögubbar och änglar. Det vita landskapet gör att många vuxna vill spänna på sig pjäxorna och hitta närmaste berg att åka ner för. Det brukar dock vara en fördel att välja ett anlagt berg med pister och skidliftar.
Det finns många sporter som kan utövas i snön, och självklart ska dina invånare också ha möjlighet att göra det i ditt jullandskap.
Juleeventyr.com har inkluderat några underbara skidliftar och tillbehör i vårt sortiment och du kan få in atmosfären av skidåkning i ditt miniatyrlandskap.

Skidlift i hög kvalitet

De vackra skidliftarna håller fantastisk kvalitet och ger dig möjlighet att variera längden på banan så att den kan passa perfekt med de fjäll du har i ditt miniatyrlandskap. Banan kan göras upp till 4 meter och det finns ett utrymme för utbyggnad av din skidort, så att den kan nå helt nya höjder.

Skidliftarna går vackert runt landskapet och uppför berget, vilket ger liv och rörelse till alla landskap. Både hissar och tillbehör är detaljerade och vackert designade så att de framstår som helt realistiska.

Jägerndorfer skidliftar

Är du också intresserad av modelltåg? Då har du med stor sannolikhet stött på namnet Jägerndorfer, som är en stor och erkänd tillverkare av modelltåg som alltid baserar på två modeller i verkligheten.

Jägerndorfer produkter är kända för kvalite av sin modelljärnväg och det gäller även deras skidliftsprodukter. Speciellt deras extremt tåliga motorer, skidliftarna ger en fantastisk livslängd och prestanda. Jägerndorfer har lanserat en hel serie produkter för skidåkning i sin Winter Sport Collection. Oavsett vilken typ av landskap du vill skapa tror vi att en skidlift är ett måste i all kuperad terräng. Skidliftarna kommer särskilt att passa perfekt in i Lemax Vail-serien eller Luville's Schneewald. Båda innehåller ett antal skidsportprodukter som du kan använda för att skapa spännande scenarier kring din nya skidlift.