Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Halloween

 


På Juleeventyr.com låter vi skräcken sprida sig, till stor glädje för barn såväl som vuxna. Du kan inspireras av alla vackra och hårresande dekorationer som lyckas både skrämma och glädja.
Det råder ingen tvekan om att Halloween har kommit till oss för att stanna. Både i omfattning och spridning kan man se att danskarna tagit tradition för att fira Halloween till sitt hjärta. Traditionen ligger i allmänhet inte långt från den svenska motsvarigheten, Allhelgonaafton, där vi minns den avlidne.

Det blir mer och mer populärt att gå från dörr till dörr, och skrämma eller bli skrämd för att få godis från de boende i huset. Detta ställer krav på dekoration, utklädning och kreativitet.


Lys upp Halloween nöjet


Det finns en Halloween tradition att skära ut mönster i pumpa och göra läskiga eller sötare ansikten, beroende på vad du är inne på. Om du har rätt carvingkunskaper kanske du blir inspirerad att göra mer komplicerade motiv.
Du kan hitta alla verktyg du behöver här i butiken. Känner du inte för det har vi även ett brett utbud av keramiska pumpahuvuden som du kan tända och sprida den goda, läskiga atmosfären.
De flesta husägare som vill delta placerar en snidad pumpa med ett ljus inuti utanför dörren och har en skål med godis redo för hungriga barn i Halloween-kostymer. Barn som knackar på dörrarna och kräver att de som bor där väljer mellan "bus eller godis".

 

Plats för stor kreativitet

Halloween är en perfekt högtid där det finns möjlighet att släppalös kreativiteten. Allt är tillåtet så länge det bara andas lite mys och höst.
Det är därför enkelt att dekorera till Halloween, då ala dekorationer går att kombinera utan att det ser fel ut. Häng pumpor, häxor och skelett både inomhus och ute framför ditt hus eller utedörr.

Lemax Spooky Town

Skapa dina alldeles egna läskiga stad med hus, kyrkogårdar och andra figurer.  Lemax är kända för sina helt unika och noggrant detaljerade figurer.  Sätt ihop din stad precis som du vill ha den och låt den växa år för år. Lemax släpper en ny kollektion varje år. Lemax är också ett samlarobjekt för många människor i hela världen. Figurerna är handmålade, vilket gör att varje fugur är unik och av högsta kvalitet.
Många av karaktärerna och framförallt husen kan lysa upp och flera kommer till och med med läskiga ljud som skapar rätt stämning.

Kombinera med höstdekorationer

Här i butiken hittar du även ett stort utbud av höstdekorationer, som du enkelt och vackert kan kombinera med Halloweendekorationerna.  Du kan kombinera dekorationsartiklar med vackra grenar, kottar och bark mm.