Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Dekorationsartiklar

Artiklar 1-48 av 88

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Dekorationsartiklar

Ge din fantasi fritt spelrum och förverkliga dina idéer med hjälp av rätt prydnadsföremål.
Prydnadssaker är ingen dyr affär utan snarare något som ger riktigt bra "valuta för pengarna". Eftersom bara ett fåtal individuella dekorationer kan göra stor skillnad.

Vi hoppas att vi kan inspirera dig att vara kräsen med alla mindre delar av ditt jullandskap. Lite snö på hustaken, lite naturmaterial här och där och några anlagda stigar hjälper till att göra din stad till verklighet.
Materialet vi har i butiken är detsamma som används av professionella miniatyrbyggare.

Dekorationsartiklar till små detaljer

Du kanske är lite osäker på vad dekorationer för julbyar är och hur de kan användas...
Men i verkligheten är det också väldigt många olika material och produkter inblandade. Gemensamt för dem alla är att de reproducerar eller använder naturmaterial, så att de blir så realistiska som möjligt. Du hittar allt från trä, mossa, sten till glas, lim och strössel.
Material som med rätt behandling lätt kan likna den naturliga omgivningen eller anlägda områden i en miniatyrstad.
Med mindre glasbitar kan du härma vinterlandskapet med istappar och med mindre kvistar kan du enkelt skapa en skog av träd där löven fallit av. Olika typer av strössel och stengranulat kan bidra till att skapa illusionen av skogen.

My Village dekorationsartiklar

Med de professionella produkterna från My Village är det lätt att skapa verklighetstrogna miljöer för ditt jullandskap eller stad. En rad produkter kan till exempel användas när du vill bygga stigar, sjöar, berg eller skogar.
Ta med mysig atmosfär och ljus över land genom att lägga till små ljuskedjor runt din stad och på landsbygden. Dekormossa kan användas till kullar, buskar eller helt enkelt för att skapa en mer realistisk yta under snön.
Hitta träbitar som lätt kan göra små bänkar.

När du ska börja med etableringen av din julstads omgivning är det inte bara viktigt att du använder verklighetstrogna produkter utan även att du fixar dem med rätt produkter. Hitta spraylim i olika färger så är det lätt att fästa till exempel småsten på sluttningar eller liknande.
Särskilda dubbelhäftande kuddar är idealiska för att hänga din bakgrund med.

Ditt jullandskap ska dekoreras 

När du hittar alla dina underbara produkter från Lemax och Luville ur lagret, och nästan inte kan vänta med att börja sätta upp dina mycket älskade figurer och hus, kom ihåg att du alltid ska börja med basen. Kanske kan du återanvända fjolårets snö, men annars oroa dig inte.
Vi packar din beställning snabbt, och med några dagars leveranstid behöver du inte vänta länge innan du kan börja bygga ditt jullandskap.