Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Övrigt Julpynt

Artiklar 1-48 av 577

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Övrigt Julpynt

Julen är såklart mycket mer än tomtar, tomtenissar och glaskulor. I den här kategorin kan du upptäcka en omgång goda men lite blandade godisar.

Hitta nissehattar som passar hela familjen, så att du kan prova själv, som en härlig nissefamilj. Eller kasta dig i ett hav av julstrumpor, redo att hängas upp för tomten för att kunna lägga små presenter eller godsaker i, varje dag från 1 december till julafton.

Du kan också hitta dekorationer som speglar den direkta anledningen till att vi firar jul i den kristna kulturen, nämligen återgivningen av Jesu födelse i form av en krubbalek.

Du hittar alla dessa produkter i denna kategori, såväl som många fler.

Tomteluvor för hela familjen

Ta på din tomteluva precis som du vill, och ha den gärna på dig hela december om du är en riktig julälskare. Tomteluvan symboliserar verkligen en julglädje. Barn älskar att ha tomteluvan på sig. Den här kanske återhämtar sig från att de får i uppdrag att älska julen väldigt mycket, och får i uppdrag att få klä ut sig, större delen av december, både på förskolan och i skolan.

Tomtenissens hatt har dock återhämtat sig från myterna om gårdstomtar, som var klädda som tidens bönder; i grått och med mössa på. 
Julstrumpor fyllda till bredden

Tradition att hitta presenter eller godis en strumpa kan du inte annat än älska. Här på Juleeventyr.com tycker vi att det är en supertrevlig tradition och därför har vi ett stort utbud av vackert dekorerade julstrumpor i olika storlekar som är redo att hängas i ditt hem.

Det finns flera olika historier om var julstrumpatraditionen har sitt ursprung. En förevändning härrör från Ase-tron. På vikingatiden fyllde barn sina stövlar med morötter och halm och ställde dem vid härden så att Odens häst, Sleipnir, kunde få en bit mat. Som tack belönades barnen med en känga full av läckra matvaror och presenter.

Nötknäppare, julkrubba och änglar

Julen innehåller många olika historiska figurer, traditioner och helgon. På Juleeventyr.com omfamnar vi dem alla i en stor julkram. Därför hittar du dem såklart även här i butiken. Vi har ett fint utbud av allt från änglar, nötknäpparen, julkrubba och massor av söta juldjur.

Du behöver inte leta längre när du ska köpa något nytt till jullådan. Men skulle du mot förmodan fortfarande sakna den där juldekorationen som du förknippar med julen så vill vi gärna höra från dig så att vi kan komplettera både din och vår julkollektion.

Utomhusbelysning

Utomhusdekorationen kan göra en stor skillnad i den mörka tiden på året, ljus och juldekorationer kan sätta rätt stämning, redan innan dina gäster har satt sin fot inomhus. De förbipasserande kommer också att fyllas av den goda och söta julstämningen som sprider sig från ditt hem eller din butik.

Ljus, ljus och mer ljus är verkligen för bra utomhusdekoration, både för att det syns även på avstånd. Dessutom skapar lite ljus i mörkret en atmosfär av mysighet, hopp och värme.

Stearingljus och lyktor är därför det självklara valet om du vill skapa en trevlig atmosfär i ditt hem.