Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Interiör

 


Ett hem är en plats där du känner dig bekväm och en plats som du tror speglar dig, dina värderingar och din personlighet. Ditt hem kan också säga mer om vem du är än du tror. Så vad kännetecknar ditt hem? Är det bara väggar och några möbler? Möblerad med brukskonst som du tycker är vacker eller som tilltalar dig på andra sätt.

Andra typer av människor läser alla inredningsbloggar och tidningar de kan lägga vantarna på. På Juleeventyr.com har vi valt ut brukskonst som vi tror kan passa vackert in i de allra flesta hem – oavsett vilken typ du är.

Möblera ditt hem med Inredning

I den här kategorin hittar du vackra produkter som du kan ha framstående i ditt hem året runt. Vi följer de senaste trenderna och tendenserna inom heminredning och inredning. Vi försöker också välja ut ett antal tidlösa produkter som inte går ur modet, men som med rätt styling alltid kommer att hålla i ett samtida och modernt hem.
Många av produkterna kan även kombineras och stylas med våra säsongsbetonade och festliga dekorationer. En vas, glasskål eller fat kan enkelt ändra utseende beroende på både innehåll och vilka produkter de kombineras med. Skapa verkliga landskap med festliga dekorationer, inklusive en ostklocka, vas eller något annat. Lägg grangrenarna i en vas och häng några av dina favoritjuldekorationer på den.

Allt för hemmet

Juleeventyr.com vill vara platsen du går till när du behöver dekorationer eller inredning till ditt hem. Vi har därför både de produkter som under perioder markerar ditt hem, men även lyktor, vaser, ljusstakar.
Högkvalitativa glasprodukter till bra priser gör att inget behöver vara permanent, utan kan helt enkelt se snyggt ut i ditt hem året runt.

Billiga vaser

Hitta billiga vaser i många olika storlekar, så har du alltid något att ändra beroende på dina behov. Om du gillar vasen och vill att den alltid ska sticka ut, överväg att sätta en bukett eller bara en enda konstgjord blomma i den. Då behöver du inte hela tiden köpa nya blommor för att ha dem i ditt hem.