Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Underlag och bakgrund

Artiklar 1-48 av 59

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Plattformar

Drömmen om en magisk julstad måste givetvis etableras på rätt grund. Plattformar kommer att passa bäst om du vill ha en lite kuperad terräng, utan det stora arbetet. 

De flesta plattformarna är utformade som bergslandskap, där det har finns plats för dina miniatyrhus som kommer att stå bra och stabilt på ett plant underlag.

Det smarta med att etablera sin julby på någon av dessa plattformar är att den både är enkel att sätta upp, ta ner igen och sedan lätt kan återanvändas år efter år. Du kan även hitta mer öppna plattformar som har plats för fler fria placeringar.

Platsen för plattformen

När du ska välja plats för din julstad finns det många överväganden du kan göra. Den kan stå på en fönsterbräda så att julstaden kan även ses utifrån. Det kan stå i barnhöjd, så att barnen kan njuta mer av det eller kanske på en höjd där det är mer "säkert" placerat.

När du väl har bestämt dig för platsen och hur stor yta din stad som mest kan ta upp är det mycket lättare att välja rätt plattform(er) som din stad ska grundas på.

Du kan välja att skapa en naturlig förlängning av plattformarna genom att använda dekorativa föremål, vilket gör både formen och storleken på ditt landskap mycket flexibelt och individuellt.

My Village dekorationsartiklar

Glöm inte hur viktigt det är med dekoration när det gäller att göra din julstad detaljerad, levande och verklighetstrogen. Prydnadsföremål från My Village har alltid garanterad hög kvalitet med fokus på en estetisk och realistisk utseende. My Village, liksom Lemax och Luville, är tillverkad i Holland. Du får därmed professionell kvalitet direkt från Nederländerna och deras kärleksfulla miniatyrkultur.

Bygg vägar, stigar med många olika typer av naturliga eller konstgjorda miljöer för din stad. Köp folie med små stenar som verkligen gör några imponerande stigar för din stad. Du hittar också material som imiterar allt från hav, sjöar, skogsbotten och mycket mer.

De flesta material kan trimmas eller skäras till, så det är lätt att få dem att passa perfekt in i just din stad. Vill du ha en platt terräng kan du med fördel välja vårt underlag från My Village där det redan finns stigar, snö och sjöar som underlag.

Kreativ byggare

Hur kreativa är du och din familj? Vi har all material som behövs för dina byggkunskaper coh fantasi.
Ledningarna från varje hus kommer inte synas mellan plattformarna. Hålen vid var och en av underlag för husen gör att man kan dra en tråd för ljus eller annat, utan att dessa syns i landskapet

Vi har olika plattformar med skidbackar så att du kan skapa kombinationer där stan och skid/pulkabacken ligger en bit ifrån varandra. Du kan verkligen fånga julens alla lyckligaste scenarier – inklusive lek i snön.