Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Jullandskap

 


Associationerna till föreställningen om det perfekta jullandskapet är i själva verket ganska subjektiva och individuella. Men de flesta kommer nog tänka på ett snötäckt landskap med en vacker och idyllisk, lantlig natur.

Juleeventyr.com ger dig en möjlighet att skapa den perfekta julstaden, som du föreställer dig den. Blunda och tänk på allt det bästa du älskar med julen – det är essensen som ditt jullandskap ska lyckas fånga. Det kan vara svårt att föreställa sig att det kan vara möjligt, men alla julens glädjeämnen kan faktiskt kokas ner på väldigt lite utrymme, med hjälp av de vackraste och mest detaljerade miniatyrfigurerna som läggs till rätt prydnadsföremål

Jullandskap eller tomtelandskap?

Ni kanske har en årlig tradition i er familj där ni tillsammans bygger ett tomtelandskap, som består av en bas av bomullsull för att imitera snö och silverpapper som frusna sjöar. Ett okänt antal tomtar och några keramikkyrkor med värmeljus i. Barnen älskar det och ser inte att proportionerna mellan tomtar och byggnader kanske inte är helt realistiska.

Ta några steg uppför ambitionsstegen och planera den stora upptakten inför julen; Jullandskapet, i god tid så att du kan hetsa hela familjen med den fantastiska stämning. De vackert utförda figurerna från två av de mest begåvade tillverkarna av miniatyrprodukter för julstäder; Lemax och Luville, gör det enkelt för dig att ersätta ditt tidigare tomtelandskap med en mer autentisk och stämningsfull julby med några tomtar.

 

Nostalgiskt jullandskap

Du hittar figurer såsom: bybor, tomtar, djur och mer. Alla produkter är handmålad och har en detaljrikedom som är helt unik. Invånarna har allt som hör julen till; bär julgran hem, släde och dricker varm kakao. Både hus och figurer har allt vad julen innebär: snö och dekorerade  lyktstolpar och butiksfronter.

Både barn och vuxna kommer att bli glada utan tvekan, både i observationen av den färdigbyggda miniatyrbyn, men den minsta i familjen kommer att se dekorationen och byggandet av din egen stad, som en av de absoluta höjdpunkterna av julen, som de ser fram emot år efter år.

Jullandskapet handlar om mycket mer än bara julpynt. Det fungerar som en riktig samlingspunkt och en tradition för hela familjen, som dina barn kommer att minnas även som vuxna  och kommer även ta det vidare till nästa generation.

Skapa ett riktigt juläventyr

Det finns inga regler eller gränser för ditt jullandskap. Du kan enkelt börja smått, bara med drömmen om att utöka ditt juläventyr av en stad, varje år från och med nu. Tillverkarna Lemax och Luville släpper varje år nya serier av produkter vilket gör att du kan hitta både nya och gamla utgående skatter till din julstad.

Det finns många samlare av julprodukter i miniatyr vars samlingar överträffar den vildaste fantasi. Även om du kanske inte siktar på en kollektion i så stor skala så hittar du på Juleeventyr ett stort utbud att välja på eller helt enkelt hitta inspiration i.

Med rätt prydnadsföremål kommer ditt jullandskap att framstå som helt proffsigt, utan att du behöver vara särskilt skicklig inom disciplinen.