Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Lemax

Artiklar 1-48 av 668

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Lemax Collectibles

En bildfull julstad och landskap kan skapas på nolltid med Lemax. Dröm dig bort i julens sötma och magiska atmosfär. Den oskyldiga barnsliga tron ​​på jultomten finns i bästa möjliga mån i Lemaxs juluniversum.
Vit jul äger tyvärr sällan rum i Sverige, men du kan fortfarande fånga den mysiga känslan som ett täcke av vit snö skapar med din egen miniatyrjulstad.

På Juleeventyr.com har vi ett stort urval av Lemax Collectibles produkter; Figurer och dekorationsartiklar för att skapa din egen stad. Alla produkter är av hög kvalitet och har en speciell detaljrikedom. Starta en ny jultradition eller utöka din befintliga samling av figurer och hus från holländska Lemax Collectibles.

 

Lemax med traditioner

Det är en jättemyssig och vacker evenemang när familjens julby sätts upp varje år i november. Traditionen kring den är en härlig familjetradition, där vi alla bor i julstaden, dess berättelser och de många möjligheter den rymmer. En familjeaktivitet som vi alla ser fram emot, där vi kan tillbringa några trevliga och mysiga timmar tillsammans.

Din familjs Lemax-kollektion kanske precis har börjat, men det kan vara svårt att begränsa sig med det fantasifulla sortimentet som fylls på med nya dekorationsartiklar varje år. Som ett resultat kommer de första köpta figurerna eller husen ofta att förvandlas till många fler. Med en snabbt växande kollektion får din personliga kreativitet också helt nya uttrycksmöjligheter.

Oavsett storleken på din julby kommer Lemax alltid att stå som en vacker del av ditt julpynt hemma. En julstad fungerar även som en helhetsupplevelse i sig.

Unik Lemax

Vad är så speciellt med Lemax? Alla Lemax Collectibles produkter är otroligt detaljerade och är handmålade. Här på Juleeventyr.com hittar du artiklar från alla Lemax välkända 9-serier, varav 8 av dem har julen i fokus, medan en är en läskig Halloween-serie som fångar både humor och skräck.

De 8 återstående serierna från Lemax har antingen ett tema eller är inspirerade av olika åldrar – alla med julen som gemensam nämnare;

Caddinton Village
Karneval
Harvest Crossing
Vail Village
Jukebox Junction
Plymouth hörnor
Tomtens underland
Spöklik stad
Socker och kryddor
Alla dessa fångar verkligen julens sanna anda. Blanda de olika serierna som du vill eller dela upp din stad och i olika zoner, var och en med sitt eget tema.

 

Lemax är mer än julpynt

Komplettera din stad genom att lägga till figurer som kan röra sig. Du kan också välja att berika din stad med ett passerande tåg, som både barn och vuxna älskar. Lys upp staden och skapa ett realistiskt landskap med träd, sand och snöfall. Med rörelse, ljus och ljud blir din stad verkligen levande.

Skapa livet, atmosfär och roliga kombinationer där du själv ser scenariot och blanda gärna Lemax kollektion med Luvilles Julby. Dessa tillverkas i samma storleksförhållande, så de kan blandas på det mest eleganta sättet.