Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Dekorativa kuddar

Artiklar 1-48 av 60

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Dekorativa kuddar skapar hemkänslan

Vad är hemmet för dig? För många är mys och trevlig atmosfär en stor del av svaret på den fråga. För att skapa denna hemtrevliga atmosfär spelar mjuka textilier och en personlig inredning en avgörande roll.

Kanske är du den typen av person som inreder ditt hem väldigt praktiskt, eller så älskar du bara prydnadssaker och prydnadsföremål. Oavsett vilken typ som beskriver dig bäst så kommer dekorativa kuddar att passa perfekt.

Kuddarna är både praktiska vad gäller att ge dig bra stöd för rygg eller huvud, till exempel i soffan eller i din favoritfåtölj. Vackra material, färger och mönster, med dekorativa kuddar, kan ge lite karaktär och ett speciellt uttryck till vardagsrummet eller ett annat rum i hemmet.

Soffkuddar i din heminredning

Hitta inspiration till vilka färger, texturer eller mönster som passar in i din inredning. Matcha med de färger som redan präglar din stil eller skapa en mix av många olika typer av soffkuddar och förtydliga din personlig stil och ett mer dynamiskt uttryck. De olika färgerna kan också bidra till att framhäva rummets faktiska funktion eller helt enkelt bidra till komforten när du ska slänga dig i soffan.

Mjuka textilier i inredningen är väldigt trendiga och om du först ska ta in något mjukare i hemmet, fundera på om du kan även hitta plats för en mysig mjuk och värmande pläd.

Soffkuddar i snygg design

Vårt utbud av soffkuddar är speciellt utvalt med tanke på aktuella trender och tendenser. Alla produkter är av god kvalitet. Hitta avlånga, fyrkantiga, olika färger, mönster och storlekar.

Soffkuddar är ett enkelt och relativt billigt sätt att ändra stylingen efter säsong, humör eller semester, speciellt om man jämför med kostnaden för en helt ny soffa. Hitta både färgglada och mer dämpade kuddar, så du väljer hur mycket färg du vill ha.

Prydnadskuddar ger en mysig känsla

Alla prydnadskuddarna är försedda med en skönt mjuk, men ändå relativt stadig innerkudde, så att de inte faller ihop eller måste skakas varje gång man har satt sig upp från dem, för att få lite fyllighet igen. En monteringsdyna ingår i alla kuddar.

Heminredning med funktion

Dekorkudden är en dekorativ hemaccessoar som även kan fungera som ett bekvämt tillskott till ditt hem. Använd kudden på många andra ställen i hemmet än i vardagsrummet - i sängen i sovrummet, på en stol i entrén, i en alkov eller i barnrummet, där du skapar en mysig vrå på golvet, som en zon för högläsning.