Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Luville

Artiklar 1-48 av 353

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Luville

Dröm dig bort i en värld av jul med Luville Christmas Village. Fylld med stor detaljrikedom och fantasi är scenen redo för en magisk jul. Oavsett om du redan har börjat bygga din julstad eller om du ska skapa den från början så har Juleevntyr.com allt du behöver.

Vi har mysiga vägskyltar, djur och jultomtar för att kunna skapa ett fantastiskt landskapet. För detta ändamål kan du hitta allt från snö, grus, träd, gräs och mycket mer. Vi har även mer speciella kollektioner från Luville, som innehåller många mysiga och roliga figurer som vintercirkus, väderkvarnar, snöbackar och till och med ett nöjesfält. Allt du behöver för att låta din julkreativitet flöda fritt.

 

Skapa ett vinterunderland med Luville

Skapa ditt eget sagolika vinterlandskap med massor av julstämning. Luvilles vackra produkter gör det enkelt att uppnå just detta. Sortimentet på Luville innehåller allt från de mycket små figurerna till enorma dekorativa, nästan skulpturala landskap som innehåller hela byar eller berg. Det är helt upp till dina kreativa förmågor, plånbok och temperament om du vill "nöja dig" med den stora och redan samlade staden eller om du vill skapa ditt eget jullandskap, som består av många små figurer. Du kan även enkelt uppgradera familjens traditionsrika tomtelandskap, som ofta domineras av bomullsull, tomtar och små kyrkor med ljus, med Luvilles frostbitna universum, som verkar helt magiskt.

En värld av Luville

Själva namnet Luville har skapats som en sammandragning av det latinska ordet "Lumen", som betyder ljus, och det franska ordet "ville", som betyder stad. Resultatet indikerar exakt vad Luville är, nämligen "lysande stad".

Varumärket Luville är ett varumärke som tillhör det holländska företaget Edelman BV. Varumärket Luville startades 2006 och redan från början har de utmärkt sig med den tydliga europeiska inspirationen. Många Luvilles artiklar är direkt baserade på genuina regionala egenskaper som finns runt om i Europa.

Precis som i verkligheten finns det olika serier som beskriver olika tidsperioder, då inspirationen också kommer från olika tider. Figurerna kan enkelt användas tillsammans. Precis som en riktig stad innehåller din värld av Luville byggnader från olika epoker.

 

Skandinaviens största Luville sortiment

Historien bakom en Juleeventyr.com börjar faktiskt med vår egen personliga fascination av Luville, när vi stötte på produkterna på en julmarknad utomlands. Vi hoppas att alla som lär känna Luville får samma fantastiska upplevelse. Idag har vi på Juleeventyr.com Skandinaviens största utbud av Luville.

Varje figur är handmålad. De många detaljerna och den vackra belysningen som många större figurer, lyktstolpar och hus har ute eller inne. Belysningen är genomtänkt så att den ger en alldeles speciell och varm atmosfär.

Du kan hitta även hitta Luvilles produkter med vackra julmelodier och stämmor som kan röra sig.

Din julstad eller tomtelandskap kan kompletteras med vackra dekorationer som verkar nästan helt verklighetstrogna - Ta en titt på kategorin Dekorationsartiklar. Här hittar du allt från bark, vägar, glittersand och allt annat du kan behöva för att skapa en riktig julby.