Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Plädar

2 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

En mjuk pläd i inredningen

En mjuk pläd kan ge värmen och sätta samtidigt lite färg på inredningen. En pläd är både dekorativ, funktionell och mysig att ha liggandes i till exempel soffan. Det är alltid skönt att ha en mjuk filt nära dig, om du skulle bli kall eller vill slappna av lite och tycker att det är skönt att svepa in sig i mjukhet.

Dina vänner och familj kommer säkert också att uppskatta att du har en extra filt liggandes som de kan låna om de råkar frysa när de är på besök hos dig. Dina gäster kanske inte har möjlighet att ta på sig en extra tröja eller ett par tofflor när de är på besök och därför är det bra att kunna erbjuda dem ett annat sätt att bli varm igen.

Om du följer den rådande trenden inom inredning vet du redan att mjuka textilier är en stor hit inom inredning just nu. Gardiner, mattor, plädar och prydnatskuddar ger en mysig känsla hemma.

En pläd är både varm och mysig

Det alltid skönt att kunna använda filten i soffan när du ska se en film eller läsa en bok. Sommarens svala kvällar inbjuder att ta med filtar ut på terrassen eller balkongen och förlänger därmed en härlig kväll utomhus under de långa ljusa sommarkvällarna. Upplev solnedgången att behöva frysa.

En pläd är alltid bra att ha när du åker på resa. Antingen förvara den i bilen för att linda trötta barn i  eller använd den att sitta på när du åker på picknick.

Personlig inredning med en pläd

Genom att kombinera plädar med dekorativa kuddar kan du sätta lite färg på inredningen. Du kan mixa och matcha på tvären och kombinera ett brett utbud av färger, mönster och textilier.

Det är de små detaljerna som gör ditt hem personligt och mysigt.

De flesta av våra pläd är gjorda av en vacker mjuk fleece eller fluffig imiterad päls, produkterna har bra kvalite, som antingen kan tvättas i maskin eller om en filt bara behöver en fräschare doft, ha den gärna utomhus för en dagstid .

Samla ett urval av dina kuddar och lägg dem i en liten korg i vardagsrummet och låt dem ingå som ett separat detalj i heminredningen.