Fri frakt vid köp över 750 kr
Snabba leveranser
Unikt sortiment
Kundtjänst 031 311 3350

Julhus

15 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Julhus

Den kalla luften biter lite i kinderna och vägarna är täckta av hög snö. Se detta vackra snölandskap genom det lilla fönstret och njut av värmen inomhus medan frosten tar tag utanför. Ett orördt lager av snö är inte bara vackert, utan verkar också helt fridfullt.

Samma fridfulla känsla och lugna atmosfär kan man få med lite god fantasi när man ser ett vackert julhus med ljus i. Man kan föreställa sig scenariot och få julkänslan.

 

Julhus som dekoration

Du kan använda julhus på många sätt, du kanske vill ha ett stående julhus framför ditt fönster och lysa upp de förbipasserande. I din familj har du kanske en tradition av att göra små eller stora jullandskap, där mindre julhus alltid har ett centralt läge och här blir dessa julhus perfekta.

Hur påkostat ditt jullandskap ska vara begränsas bara av din fantasi och din plånbok. Skapa små berättelser och sagor beroende på vilka figurer du placerar framför julhuset och vilken aktivitet de är i. Skapa helt sagoliga och vackra omgivningar med snö, glitter och kanske några träd eller ställ en tomte framför kyrkan och skapa ett mer magiskt förhållningssätt till din lilla stad.

Ett julhus kan vara början av…

Julhus figurer är inte bara dekorativa, utan ger mysig belysning precis i julens tecken. Kom i riktig julstämning och skapa din nya lilla timmerstuga, kyrka osv.

Vem vet? Kanske är du biten av tanken på att skapa ett större jullandskap som tar andan ur dina gäster. Tveka inte, vi har alla produkter för att skapa de vackraste och mest fantasifulla jullandskap. Så oavsett din ambitionsnivå hjälper vi dig gärna. Om du vill ta dig upp i Superligan av miniatyrjullandskap bör du definitivt ta dig förbi våra sortiment från två av de största tillverkarna i Europa – nämligen Lemax och Luville. Men börja försiktigt, dessa produkter kan vara mycket beroendeframkallande.

 

Julhus i vackert landskap

Du kan hitta hus av olika typer och i varierande storlekar i denna kategori. Många av dessa har inbyggd LED-belysning, som bara kräver batterier. Belysningen har gjorts så naturlig och varm som möjligt, så att den ger en mysig belysning.

Blir du inspirerad att skapa ett landskap runt ditt julhus eller att skapa en större stad, så hittar du här i butiken alla typer av dekorationsmaterial som du kan behöva för detta ändamål. Använd mossa som gräs och strö över lite snö eller placera dina hus mitt i snöiga omgivningar. Vi har material för detta och mycket mer.

Du kan också helt enkelt lägga till några kottar och lite gran bredvid huset för att förstärka den söta julstämningen.